Абонаментна поддръжка

Абонаментна поддръжка, както на изградени от нас проекти, така и на вече готови.

Тревните площи имат постоянна нужда от грижи, за да не губят своята жизненост и да изглеждат непрекъснато свежи и красиви. Ако имате малка частна градина, ние можем да Ви предложим следните услуги:

Наторяваме

Наторяването е задължително за развитието на здрава и плътна тревна покривка. Използваме различни торове в зависимост от сезона, вида треви, които се отглежда и текущото им състояние.

Косим

Тревните площи трябва да се окосяват периодично (от началото на април до началото на ноември). Перфектният начин, по който изглеждат, зависи от техниката на косене, от вида на тревата, температурата, разположението им в градината и сезона. Качественото косене на тревните площи ги предпазва от плевели и запазва здравия им и свеж вид.

Кантираме

Метод на косене на тревата на местата, които са трудно достъпни за косачка. Ако при създаването на градината е използван тревен чим, той задължително трябва да се кантира. Така тревната площ запазва тервния си вид.

Аерираме

Със специална техника премахваме само изсъхналата трева и осигуряваме проникването на въздух и тор в почвата. Тази процедура е задължителна за всички видове тревни площи. Притокът на въздух и тор, подхранва тревата и я запазват здрава и свежа.

Вертикулираме

Извличаме мъртва и суха трева от основата на зеления килим.

Валираме

Препоръчваме валирането на тревните площи да се извършва веднъж месечно след косене. Така те остават равни и запазват добрия си вид.

Третираме с препарати против плевели и вредители

Превантивните мерки против плевели и вредители са най-ефективния начин да запазите тревните площи здрави. За различните видове плевели и вредители ние предлагаме различни видове препарати и методи за премахването им. Наличието на някои плевели или паразити е знак за недостатъчно прецизната грижа за тревата.

Подрязваме, наторяваме и прекопаваме храсти, дървета и живи плетове

Резитбата на декоративните храсти, засяти индивидуално, в група или оформящи жив плет, е мероприятие, което осигурява правилното им развитие и перфектното оформяне на короните. Така всеки храст ще хармонизира с останалите елементи от цялостната градинска експозиция.

Разгледайте част от нашите проекти в галерията на сайта

Пишете ни

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

GroundGuys Bulgaria

Последвайте ни

Scroll to Top