Кои сме ние

Запознайте се с нашата история, нашите цели и какво означава за нас работата по озеленяване и създаване на живи градински пейзажи

Нашата история

Ние се занимаваме с изграждането и поддръжката на зелени площи и дворни пространства от над 10 години.  Екипът ни е горд от това, че продължава да печели добра репутация за надеждността и последователната работа, отлично обслужване и професионализъм. Предоставянето на услугите ни с усмивка е важно за нас.

bonsai, trees, plants-4634225.jpg

Нашите цели са винаги да спазваме заложеното време и да свършим работата си качествено. Ние винаги почистваме след себе си. Пристигаме винаги на време, в униформа и готови за работа. В допълнение към това, нашият екип поддържа професионализъм, предлагайки услуги за изграждане и грижа на Вашия двор, които са едновременно ефективни и надеждни.

barrow, nature, cart-2770.jpg

Нашата работа е гордост за нас, поради което предварително предоставяме безплатен оглед и коректни цени. Екипът ни работи усилено, за да осигури Вашето доверие, като предоставя резултати, които са на високо ниво. Бъдете уверени, че ще направим всичко възможно, за да Ви зарадваме и да поддържаме дома Ви красив целогодишно.

Ние се отнасяме към Вашия двор, сякаш е нашия собствен. Когато се обърнете към GroundGuysBG, нашият екип ще Ви помогне да поддържате дома си красив през цялата година. Ние се придържаме към нашите основни ценности:

Нашите клиенти ни се доверяват да поставим техните интереси на първо място и да предоставим висококачествена услуга.

Професионален, надежден, честен.

Свържете се с нас

Our Partners

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Scroll to Top